Monday , March 4 2024
Noutati

Case Din Lemn

Case din lemn

Ar trebui sa aveti in vedere aceste Case Din Lemn. Veti constata ca ele se vor plia pe nevoile voastre. Optand pentru aceste case din lemn, veti lua o decizie foarte buna. In cele ce urmeaza, va voi oferi cateva avantaje cu privire la aceste case. Veti vedea ca alegand o astfel de casa, va veti putea bucura de ele.

In primul rand, trebuie sa stiti ca o casa din lemn se va construi foarte rapid. Timpul de asteptare nu va fi unul lung. Cu o echipa formata din doar 20-25 de persoane o astfel de casa va fi finalizata in 5 zile. Singurul lucru care va dura va fi uscarea fundatiei. Imediat ce fundatia se va usca, aceasta casa va putea fi ridicata.

Case din lemn

Trebuie sa stiti ca aceste Case Din Lemn sunt mult mai calduroasa decat cele traditionale. Lemnul este cunoscut pentru faptul ca izoleaza foarte bine. Pe langa lemn, se vor mai monta si materiale termoizolante. Printre aceste materiale termoizolante va fi polistirenul, vata minerala sau spuma poliuretanica. Aceste materiale sunt ideale pentru obtinerea unei performante termice, dar si energetice mai bune.

Case din lemnUn alt aspetc de luat in seama este faptul ca se salveaza spatiul. O casa din lemn va avea peretii mai subtiri. Acestia vor fi chiar si de doua ori mai subtiri decat cei din BCA sau din caramida. Trebuie sa mai stiti ca aceste case sunt foarte rezisnte la cutremur. Ele vor rezista chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Case din lemn

Costul de constructie pentru o astfel de casa pe structura din lemn este de 20.000 de euro. Aceste case nu vor fi predispuse la incendii. Ele sunt tratate ignifug, astfel incat sa nu existe riscul de incendiu. Avantajul acestor case este ca in cazul in care sunt afectate de incendiu, se va inlocui doar partea afectata. Aceste case ofera un mediu ecologic de viata. Va veti putea bucura de un material ecologic. De asemenea, aceste case vor avea si o viata destul de lunga. Casele din lemn vor fi ideale pentrru nevoile oricarei persoane.

Citeste si...

Topograf Brasov

Topograf Brasov

Cine poate apela la serviciile unui topograf Brasov? De serviciile unui topograf Brasov pot avea …

Close