Monday , March 4 2024
Noutati

Cazare La Poiana Brasov

Cazare La Poiana Brasov la pensiune

Se regasesc foarte multe spatii de Cazare La Poiana Brasov la diferite pensiuni. Conditiile si facilitatile oferite turistilor sunt excelente. In camerele spatioase saltelele paturilor sunt ergonomice. Exista televiziune prin cablu, telefon si internet nelimitat. Toate acestea sunt oferite in mod gratuit.

Cazare La Poiana BrasovFiecare camera este dotata cu un grup sanitar propriu. Uscatorul de par si fierul de calcat sunt existe in fiecare camera. Toate spatiile de Cazare Poiana Brasov confera turistilor o priveliste superba catre munti. Camerele sunt amenajate ultramodern. Gazduirea va fi foarte placuta pe tot parcursul sederii. In curte se gaseste si un foisor rustic.

Preparatele culinare sunt excelente. In curtile pensiunilor sunt amenajate si gratare, dar si cuptoare de paine, vetre de foc si afumatoare speciale. Locurile de joaca pentru cei mici sunt nelipsite. Pot exista si fantani. Existenta bazinului cu pesti in curtea unei pensiuni este un punct de atractie pentru toti turistii. Se asigura inclusiv si parcarea autoturismelor.

Citeste si...

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov

Oferte De Cazare Brasov Foarte muti turisti aleg cele mai diverse Oferte De Cazare Brasov. …

Close