Friday , April 19 2024
Noutati

Condus Defensiv

Condus defensiv

Este important sa tineti cont de normele de condus defenisv. Avand aceste lucruri in vedere, veti constata ca veti avea de castigat. Este foarte important sa tineti cont de aceste cateva aspecte atunci cand conduceti. Trebuie sa stiti ca multe accidente au loc datorita greselilor soferilor. Conducerea imprudenta este un motiv al accidentelor, de asemenea, viteza neadaptata conditiilor de drum este un alt motiv al producerii accidentelor. Depasirea neregulamentara si neacordarea prioritatii sunt alte motive pentru producerea accidentelor.

Condus defensiv

Orice instructor de Condus Defensiv recomanda sa va examinati cu fiecare ocazie masina. Aceasta ar trebui sa functioneze cat mai bine. Verificati rotile si nivelul uleiului. De asemenea, este o idee buna sa va verificati si luminile masinii. Cu toate ca pare excesiv, aceste lucruri trebuie facute, mai ales daca doriti sa plecati la drum lung. Ar fi o idee buna sa va puneti si centura de fiecare data. Toti pasagerii din masina voastra trebuie sa-si puna centura de siguranta.

Nu uitati ca atunci cand sofati sa va faceti cat mai vizibili. Puteti face acest lucru aprinzand luminile de intalnire. De asemenea, ar trebui sa va semnalizati toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila pentru ceilalti soferi.

Condus defensiv

Condus DefensivAtunci cand sunteti in trafic trebuie neaparat sa va concentrati doar pe sofat. Nu faceti niciodata alta activitate inafara de sofat. Un alt lucru important este sa fiti mereu calmi atunci cand sofati. Nu ar trebui sa raspundeti la provocarile altora. Condusul nervos duce de multe ori la ambuteiaje. De asemenea, acesta este si cauza producerii a numeroase accidente. Atunci cand intrati in intersectii ar fi bine sa reduceti viteza. Nu ar trebui sa intrati in nici o intersectie cu o viteza mai mare de 40 km/h.

Condus Defensiv – La fiecare 10 secunde, trebuie sa va asigurati cu atentie in oglinzi. Procedand astfel, veti sti ce se intampla in jurul vostru. De asemenea, intre voi si cel din fata voastra ar trebui pastrata o distanta de 2 secunde. Veti evita astfel aparitia accidentelor. Anticipati de fiecare data toate evenimentele din trafic. Tineti cont de toate aceste lucruri foarte importante.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Pentru un eveniment asa cum iti doresti alege o trupa cover Trupa Cover – Trupele …

Close