Friday , April 19 2024
Noutati

Consult Oftalmologic

Consult Oftalmologic

Un Consult Oftalmologic ofera solutii atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea problemelor oculare. Se recomanda controale periodice. Multe boli oculare sunt silentioase sau asimptomatice. Doar prin intermediul unui consult oftalmologic, aceste afectiuni pot fi detectate. Rezultatele unei examinari oftalmologice sunt diferite. Vederea poate sa fie buna. Insa, pot fi descoperite si afectiuni oculare. Primul examen oftalmologic se face la nastere. Apoi se face periodic din trei in trei ani in timpul copilariei si adolescentei.

Consult OftalmologicIn general, dupa varsta de patruzeci de ani sunt necesari ochelarii de citit. Acestia se schimba dupa aproximativ trei sau cinci ani de utilizare. Atunci se impune, automat, un nou consult oftalmologic pentru determinarea dioptriilor. Dupa varsta de saizeci de ani, controalele oftalmologice sunt tot mai frecvente. In jurul acestei varste pot aparea mai multe afectiuni oculare.

Poate aparea cataracta, glucomul sau degenerescenta maculara. Optica Brasov ofera servicii medicale complete de tratare a afectiunilor oculare. Se pune accent pe discutiile medic pacient si examinarea oculara propriu-zisa.

Citeste si...

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti un Medic Stomatolog Brasov. Veti veedea ca un astfel de specialist …

Close