Friday , April 19 2024
Noutati

Produse Curatenie

Produse Curatenie – substante de curatenie bio

Detergentii universali sunt parte integranta a gamei extinse de Produse Curatenie. Exista foarte multe produse de igientizare pe piata actuala. Detergentii pentru curatarea pardoselilor pot fi parfumati sau neparfumati. Sunt detergenti nespumanti. Pot fi folositi la masina automata care asigura spalarea. Folosind acesti detergenti se indeparteaza murdaria de pe diverse pardoseli. Murdaria grea va fi inlaturata printr-o singura aplicare.

Exista o categorie aparte de detergenti concentrati utilizati pentru indepartarea murdariei de pe covoare, de pe mochete si de pe tapiterii. Covoarele de diferite culori vor fi curatate si parfumate.

De ce Produse Curatenie eficiente?

Petru indepartarea murdariei de pe vase si pahare se folosesc Produse Curatenie speciale. Se vor elimina toate petele cauzate de depunerile de piatra. Acesti detergenti au si rolul de a preveni depunerile de piatra in interiorul cuvei de spalare a masinii automate de spalat vase. Este un detergent cu o formula foarte concentrata. Continutul va fi diluat. Pentru spalarea manuala a vaselor se va folosi un detergent manual. Toate suprafetele din bucatarie pot fi spalate folosind acest detergent. Se vor indeparta cu foarte mare usurinta grasimile de pe toate tipurile de suprafete. Spuma este foarte bogata. Indeplineste toti coeficientii de calitate. Nu ataca pielea.

Oferte de Produse Curatenie

Dezinfectantii profesionali sunt dezinfectanti neoxidanti. Dispun de o eficienta foarte inalta. Se pot utiliza inclusiv in agricultura sau in industria alimentara. Fac parte din gama de Produse Curatenie care garanteaza o dezinfectare rapida.

Produse CuratenieNu sunt parfumati. Acest aspect este foarte important pentru zonele in care se prepara alimentele. Categoriile de dezinfectanti calitativi vor respecta intotdeauna cerintele si standardele impuse de Ministerul Sanatatii Publice. Un alt produs pentru curatenie sunt lavetele profesionale. Acestea dispun de capacitatea de a fi reutilizabile. Sunt foarte eficiente pentru curatarea oricaror tipuri de suprafete. Materialul din care sunt confectionate lavetele indeparteaza si absoarbe si tot felul de lichide dar si de uleiuri sau resturi minerale. Lavetele profesionale sunt confectionate din hartie. De obicei au culoarea alba sau albastra.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

Cele mai importante informatii despre asfalt Cu totii dorim sa avem asfalt pe strazi. Strazile …

Close