Monday , March 4 2024
Noutati

Remorca Tandem

Cum se alege o remorca tandem potrivita?

In mediul rural din Romania, pentru cei care se ocupa de agricultura, o remorca tandem este o necesitate. La fel si pentru cei care se ocupa de cresterea animalelor (pentru fermieri), aceasta este o necesitate.

Vom discuta in randurile care urmeaza despre acest subiect. Va vom prezenta informatii referitoare la utilizarea si la alegerea unei astfel de remorci. Deci, daca doriti sa achizitionati o remorca de acest tip, merita sa cititi pana la final.

Pentru ce activitati este folosita remorca tandem?

O astfel de remorca poate fi folosita pentru a efectua transporturi de marfa. Cei care se ocupa de agricultura vor folosi de exemplu remorca pentru a transporta recoltele toamna. Graul, porumbul, cartofii, varza sau alte produse agricole vor fi transportate intr-o asemenea remorca.

Aceste produse agricole vor fi transportate de pe camp si pana la spatiul de depozitare. Se poate folosi o remorca tandem si pentru a transporta ingrasamantul natural sau chimic la terenul agricol.

In ceea ce priveste fermierii, acestia folosesc o astfel de remorca pentru transportul furajelor pentru animale. Pot sa cumpere de asemenea vitamine pentru animale in cantitati mari si le transporta in remorca.

Aceasta poate fi folosita si cand fermierii doresc sa transporte gunoiul de grajd, departe de ferma. Deci, si pentru fermieri poate fi o necesitate acest tip de remorca.

In plus, aceasta poate fi folosita si cand trebuie sa fie transportate alte tipuri de marfa. Materialul lemnos se poate transporta fara probleme in remorca agricola, nisipul, saci cu ciment, etc.

Alegerea remorcii

Cand vine vorba de a cumpara o remorca tandem, trebuie sa fie luate in calcul doua specificatii tehnice ale acesteia. Vorbim aici despre capacitatea maxima de incarcare a remorcii. Aceasta specificatie face referire la greutatea maxima pe care o poate suporta remorca la incarcare.

Remorca TandemCred ca toata lumea isi poate da seama ca, aceasta caracteristica depinde de marimea remorcii. Cu cat remorca este mai mare, cu atat are o capacitate de incarcare mai mica, si invers.

Masa maxima autorizata este cea de a doua specificatie tehnica deosebit de importanta. Aici este vorba despre masa remorcii la care mai vine adaugata si capacitatea de incarcare.

Acestea doua sunt cele mai importante specificatii, si trebuie tinut cont de ele la alegerea remorcii. Cand cauta o remorca tandem, agricultorii sau fermierii trebuie sa isi cunoasca nevoile. Doar asa pot stabili masa maxima autorizata si capacitatea de incarcare potrivita.

Citeste si...

Asfalt

Asfalt

Cele mai importante informatii despre asfalt Cu totii dorim sa avem asfalt pe strazi. Strazile …

Close