Friday , July 12 2024

Service Auto Ieftin Brasov

Service Auto Ieftin Brasov

Serviciile de vulcanizare complete se regasesc in incinta unui Service Auto Ieftin Brasov. Se pot monta sau se pot demonta rotile unui autoturism, pentru a se efectua verificarile necesare pentru functionarea autoturimului in conditii optime. Se vor folosi, intotdeauna, echipamente menite sa asigure calitate si eficienta ridicata.

Service Auto Ieftin BrasovPentru functionarea unui serviciu de vulcanizare sunt necesare mai multe echipamente. Acestea sunt: pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Pentru fiecare tip de autoturism, atat cele de categorii mici cat si cele de categorii mari, se vor utiliza echipamente de dimensiuni distincte. De exemplu, pentru autoturismele sport se vor utiliza echipamente cu dimensiuni mari.

In categoria Servicii Auto intra si echilibrarile dinamice ale rotilor, precum si indreptarile de jante. Trebuie evitata uzura neuniforma a rotilor. Se vor face verificari pentru a nu exista abateri de la planeitate sau de la circularitatea de rotatie. Un semn prin care se depisteaza aparitia unei probleme in ceea ce priveste uzura neuniforma a rotilor este vibratul volanului la anumite viteze.

Citeste si...

Reparatii Sistem Franare Brasov

Reparatii Sistem Franare Brasov

Reparatii Sistem Franare Brasov Alegeti un serviciu de Reparatii Sistem Franare Brasov. Veti constata ca …

Close