Friday , April 19 2024
Noutati

Coltare Carton

Coltare Carton

Este indicat sa alegeti niste Coltare Carton cat mai calitative. Ele vor fi pe placul vostru si le veti indragi mult. Veti constata ca aceste coltare va vor oferi avantajele pe care le veti dori. Acestea vor fi indicate pentru voi, in orice moment. Coltarele din carton sunt profile multistrat. Ele sunt obtinute prin lipire, dar si prin presare, din hartie reciclabila. Acest procedeu de realizare le confera o rezistenta foarte buna atat la presiune, cat si la soc. Ele pot fi in acest fel reciclate in totalitate.

Coltare Carton

Alegeti niste Coltare Carton ideale pentru voi. Ele se vor plia mereu pe nevoile voastre. Acestea va vor oferi o securitate sporita a transportului. Veti vedea ca toate produsele voastre vor ajunge mereu in siguranta la destinatie. Coltarele acestea vor oferi mereu o rezistenta excelenta la presiune, dar si la soc. Coltarele din carton multistrat se folosesc cu succes in fixarea marfurilor pe paleti. Acestea mai sunt folosite sub banda PP. Ele protejeaza ambalajele de fiecare data.

Coltare CartonOptand pentru aceste coltare, nu veti avea probleme cu deformarea ambalajelor. Aceste coltare pot fi folosite cu usurinta in interiorul ambalajelor. Ele sunt astfel folosite pentru intarirea ambalajelor. Se va permite astfel o mai buna suprapunere a acestor ambalaje, chiar si pe verticala. Acestea nu se vor deforma si vor pastra mereu intact produsul din interior.

Coltare de protectie

Mai trebuie sa mai stiti ca mai exista si alte tipuri de coltare spre care va puteti orienta. Chiar si aceste coltare pot fi o alegere de care sa tineti cont. Ele se vor plia pe nevoile voastre si va vor oferi avantajele pe care le veti cauta. Veti putea astfel sa alegeti coltarele din carton ondulat in 3 sau 5 straturi. Acestea sunt folosite in special pentru protectia colturilor produselor de mobila. De asemenea, ele mai sunt folosite si pentru produsele sensibilie la lovituri sau chiar socuri.

Desi nu au rezistenta coltarelor multistrat, ele sunt o alegere foarte buna pentru voi. Veti vedea ca acestea nu se vor deforma si se vor plia pe nevoile voastre. Aveti aceste coltare inedite in vedere.

Close