Friday , April 19 2024
Noutati

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Robinetii au anumite dimensiuni. Mediul de lucru poate fi: apa, gaz, abur si produse petroliere. Sunt importante temperaturile de lucru. Acestea se situeaza de regula intre minus zece grade celsius si plus osutacincizeci de grade celsius. Robineti Industriali inglobeaza caracteristicile enuntate anterior. Robinetii sunt ambalati corespunzator. Ambalajul unui robinet este foarte important. Indeplineste mai multe functii, cum ar fi: functii de marketing si functii tehnice. Importanta ambalajului in ceea ce priveste campania de marketing este mare. Ambalajul are rol hotarator in ceea ce priveste promovarea produsului. Ambalajul reflecta si imaginea producatorului. Marca robinetului este expusa pe ambalaj.

Robineti Industriali

Functiile tehnice caracteristice pentru Robineti Industriali au rol important. Aceste functii tehnice asigura protectia robinetilor. Functiile tehnice asigura depozitarea produselor in conditii optime. Transportul si manipularea robinetilor trebuie sa fie facila. Fiecare robinet industrial are o eticheta. Nici un robinet industrial nu poate fi comercializat fara etica corespunzatoare. Eticheta este importanta si in campania de marketing. Intotdeauna eticheta este atasata produsului. Eticheta poate fi simpla. Insa, eticheta poate fi confectionata in asa fel incat sa arate ca o creatie grafica complexa. Se vor prezenta principalele componente ale robinetului industrial. Eticheta va contine descrierea sumara a acestuia. Eticheta este mereu incorporata in ambalaj.

Robineti IndustrialiLa modul general, etichetele se folosesc si pe colete. In momentul in care robinetii industriali sunt livrati cu posta, acestia vor fi ambalati intr-un colet. Pe colet se lipeste o eticheta. Pe aceasta eticheta se trec mai multe mentiuni. Acestea sunt: denumirea firmei producatoare, destinatia de livrare a coletului, ce contine comanda si anumite semne distinctive. Mentiunile precizate se refera la orice tipuri de robineti. Pentru robinetii industriali, legea prevede obligativitatea precizarii urmatoarelor mentiuni: identificarea marcii robinetului, prezentarea si descrierea produsului si designul.

Robineti Industriali

Produsele comercializate spre vanzare Robineti Industriali trebuie sa aiba un design propriu. Aceasta cerinta este mai noua, insa functionalitatea unui produs trebuie sa fie imbinata cu esteticul. Cand ne referim la designul unui produs facem referire la culoarea acestuia, la forma acestuia, la cuvinte si la cifre. Unii robineti au diferite culori in functie de utilitatea lor. Acest lucru are corespondent in practica. Cu titlu de exemplu, culoarea robinetelor pentru petrol si gaze este gri inchis.

Close