Friday , July 12 2024

Top Statiuni Ski Romania

Top Statiuni Ski Romania

Cauti o oferta de Top Statiuni Ski Romania? Cele mai bune statiuni din Romania te asteapta din Decembrie pana chiar si in Aprilie. Daca esti gata de concediu, atunci bucura-te de zapada si de ski intr-una dintre aceste statiuni unice. Iarna aceasta nu sta acasa si pune-ti skiurile la treaba.

Top Statiuni Ski RomaniaStatiunea Transalpina – aici poti sa alegi din 7 partii. Indiferent de nivelul de ski pe care il sti, vei gasi partia ideala pentru tine. Cei avansati se pot bucura de cele mai lungi si cele mai dificile partii aici. O statiune ideala atat pentru Tabere Ski cat si cursuri de diferite nivele.

Statiunea Borsa– peisajul este important atunci cand vine vorba de ski si de concediul de iarna. Alege statiunea din inima Maramuresului pentru un concediu de neuitat. Aici vei putea alege din 9 partii diferite. Si vei putea descoperi personal istoria vasta a statiunii.

Statiunea Sureanu – o statiune retrasa pentru iubitorii skiatului. Indiferent ca esti incepator sau avansat, vei gasi artia ideala pentru tine. Aici vei gasi si monitori de ski care sa te ajute in cizelarea abilitatilor tale de ski.

Citeste si...

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat Autorulote Brasov

Inchiriat autorulote Brasov Optand pentru un serviciu de Inchiriat Autorulote Brasov, veti lua o decizie …

Close